sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Time flies!

Tuntuu ihan hassulta tosiaan kun tuo aika vaan lentelee omia aikojaan. Se on jo maaliskuu kuulkaas! Yli 6 kk takana, alle 4 eessä huhhuh. Mutta hyvin menee ja silleen:).

Tulin just päivän track-leiriltä ja köllöttelen tässä sohvalla, kun oon niin superväsynyt. Olin koko päivän mid/distancessa, mikä meinaa noita keskipitkiä ja pitkiä juoksumatkoja. Couch ei vielä tiiä mihin matkoihin se meinaa mut laittaa nii toivon mukaan tän päivän jälkeen tiietään vähä enemmä :D. Huomenna pitäis alkaa captains' practice ja viikon päästä maanantaina kunnon harkat valmentajien kanssa. Ootan jo seasonia aika innoissani, mut toivon mukaan jaksan vetää niitä kovia harkkoja sitte vaa...noh sen näkee sitte.

Pari viikkoa sitten oli try-outit koulun kevätnäytelmään, minkä nimi on Our Town ja pääsin mukaan. Mun ei tosin tarttenu  koelaulaa, koska se ohjaaja muisti mun laulun syksyn talentista. Olen siis 'vain' kuorossa ja kaupungin taustaihmisryhmässä, joten meillä ei oo puherooleja, mutta lauletaan ja ollaan silti mukana kohtauksissa. Oon ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun, koska en oo mikään näyttelijä ja nyt mulla on toivon mukaan enemnmän aikaa track-harkoille. Ne siis menee maaliskuun ajan vähän päällekkäin, mutta ei siinä mitään. Mulla vaan saattaa tulla aika pitkiä päiviä, koska track-harkat on koulun jälkeen pari tuntia ja pienen tauon jälkeen alkaa yleensä näyttisharkat, jotka jatkuu iltaan. Mutta aion jaksaa :).

Elämä on ollut viimeaikoina tiivistettynä koulua, kavereita, yökyläilyä, synttäripippaloita, leffailtoja, aamupunttisaleja, näytelmäharkkoja, koulun urheilun ( paini & koripallo), fanittamista sekä pepbandissä rumpujen paukuttamista,  ja tietysti perheen kanssa mukavaa normaalia arkea.

Kävin pari viikkoa sitten uudestaan laskettelemassa, ja luulenpa että oli viimeinen kerta täällä. Lumi oli aika lössöä ja ne luultavasti sulkee jo maaliskuussa. Mutta edes kahesti pääsin ja nautin paljon molemmista kerroista! Tarkotus oli mennä myös tänään illalla, mut ton track-leirin jälkeen....muutin mieleni ja sohva voitti :).

Pari viikkoa sitten mentiin meiän koulun vaihtareitten ja opon kanssa college- vierailuille. Kierretiin 3 eri collegea Mankatossa ja oli kyllä tosi kiinnostavaa! Ehkä mä tuun kuin tuunkin tänne opiskelemaan kuka tietää ;).

Pari viikkoa sitten lähdin aikaisemmin koulusta ja ajettiin hostvanhempien kanssa Stillwaterin pikkukaupunkiin Wisconsinin rajalle. Ajettiin sitten myös Wisconsinin puolelle, koska siinä oli vaan joki ja silta välissä ja sain uuden osavaltion mun listaan hihihi. Rakastuin tohon kaupunkiin, kun se oli niin söpö ja täynnä pikkuputiikkeja!
Illalla jatkettiin matkaa Stillwaterista Woodburyyn about 10 minuutín päähän, ja Heidille kylään! Seuraavana päivänä mulla oli vapaata omasta koulusta, niin sain kokea mahtavan elämyksen isossa koulussa, kun menin Woodburyn High Schooliin Heidin ja Lesleyn kanssa. Oli kyllä mukava päivä Heidin koulutunteja seuraillessa ja kokemuksena aivan huippu, koska se koulu oli niin erilainen! Siellä on tyyliin 1800 ihmistä sisältäen luokat 9-12 ja mun koulussa kun on vaan ne reilut 600 sisältäen luokat eskari -12. Ihmisiä vaan tulvi joka puolella ja rakennus tuntui tosi isolta. Mä varmaan hukkuisin siellä siihen ihmisvilinään. Mutta kyllä se Heidi siellä näyttää hyvin pärjäävän ja seilaavan väkijoukossa. Illalla mentiin vielä Woodburyn koulun poikien korispeliin ja sen jälkeen leffaan kattomaan The Wow ! Kiitos Heidi !

Sain tollasen kivan vierailijatarran koko päiväksi :).

Woodbury Senior High School





Lauantai aamuna hostvanhemmat haki mut ja jatkettiin matkaa Minneapoliksen ruotsalaiseen intsituuttiin, mikä oli talo täynnä ruotsin historiaa ja tavaroita. Kokonainen Astrid Lingren näyttelykin löytyi. Lahjatavarakaupasta löytyi mun iloksi paljon kodikasta tavaraa myös koti Suomesta ja olinkos vähän happy! Siellä myytiin mm. Fazeria ja Iittalaa, sekä suomalaisia kirjoja, keittokirjoja, ja cd-levyjä. Löysin myös huikean suomenlippu- pipon, mutta hinta esti ostamasta ja kaikenlisäksi lappu sanoi: made in minnesota. Pipo jäi hyllylle.

Maanantai oli myös vapaata, koska oli President's Day. Tiistaina oli  2 hour late start koulussa, mutta menin silti puntille aamu 6. Sen jälkeen ajettiin koko punttiporukka aamupalalle Perkinsiin, Mankatoon. Sieltä sitte 10.ksi kouluun. Hyvä alku päivälle!

Mulla oli myös extempore YFU-meeting pari sunnuntaita sitten. Siellä oli vaan 4 meitä, koska me kaikki oltiin missattu tammikuun iso oríentaatio-valmennus. Meissä neljässä oli 2 suomalaistyttöä, mutta ei me enää suomea puhuta keskenään ;). Tapaaminen oli aika kiva, ja rennompi plus vähemmän sääntöjä kun yleensä. Ehkä johtui siitä, että oltiin sen YFU pomon talossa ja koska meitä oli niin vähän. Mutta omat fiilikset näin keskellö vuotta ja tavoitteet loppuvuodelle oli pääpuheenaiheena.

Eipä tässä kummempia kerrottavaa, muuta kun kaikki hyvin. Ulkona paistaa kevätaurinko, ja tänään satanutta lunta on maassa ihan hiukkasen Ja niiin tuli aika hyvä mieli, kun hostisä tällä viikolla sanoi, että mun enkku on tässä reilun kuukauden parin aikana parantunu huomattavasti. Ja muutama kuukausi aikaa vielä koittaa kehittää jes ;).
 

Paljon terveisiä Suomeen! <3

1 kommentti:

  1. Oliipa mukava lukea sinun Woodburyn vierailusta! Ja muutenkin sun blogia on kiva lukea, kiva kuulla, että sulla on kaikki hyvin.

    Terkkuja meiltä kaikilta, me aina nautitaan kun saadaan välillä hoitaa Oskua.

    Anja

    VastaaPoista