perjantai 2. syyskuuta 2011

Yli viikko takana täällä !

Hellouu! Täytyypä nyt sitten vähän kertoa tästä kuluneesta viikosta. Maanantaina mulla piti olla ekat lentopalloharkat, mut en saanu osallistua harkkoihin, koska kaikki paperiasiat ei ollu kunnossa..nooh ei se mitää, koska nimittäin illalla mentiin Mankatoon YMCA.han missä Lisa on töissä ja Ben esitteli mulle koko rakennuksen, siel on vaik mitä, siis eri liikuntamahollisuuksia! Ja uimahalli ::)) heiteltiin siinä sitte korista ja kokeilin juoksurataa ja eri kuntosalilaitteita ja sitten meninki tunniksi uimaan. Täällä on kaikissa suihkuissa verhot eessä, myös koulun pukukoppien suihkuissa....niin amerikkalaista. Saunakin löytyi sieltä, en testannu mutta kurkkasin sisään ja siel oli vaa kaks penkkiä seinien vieressä ja ei ees kauheen kuuma.
Tiistaina mulla oli siis ekat lentopalloharkat ja eei hitsi ku tunsin itteni surkeeksi siellä! :D onneks siellä on myös toinen vaihtari, joka ei myöskään oo ikinä pelannu lentopalloa, niin ei tarvi yksin mokailla siellä:DD. Meil oli myös kuvaus siellä( siis yksityis- ja joukkuekuva). Se siitä, mun kädet oli ihan älykipeet harkkojen jälkeen. Ja oon siellä sitte Nina, koska valmentaja oli kuullu mun nimen silleen ja kirjottanu sen semmoseen lappuun,voi jee. Käytiin ostamassa mulle lentikseen tarkotetut mustat lyhyet shortsit ja polvisuojat. Siellä ei saa olla korviksia eikä pinnejä hiuksissa, joten täytyy opetella käyttämää sellasta pantaa. Pelaan C-joukkueessa( siis huonoimmassa) ja siinä vaan minä ja japanilainen ollaan junioreja, muut on -97 tai -96,jippii...tuntu alussa tosi vaikeelta pelata, mut kai mä opin pikkuhiljaa.
Keskiviikkona iski yhtäkkiä kauhee koti-ikävä, se oli se viikon raja..mut siitä selvittiin. Käytiin pizzalla Mankatossa sen kunniaks et Ray lähti illalla takas opiskelukaupunkiin. Harkat jälleen ja sen jälkee oli uusien oppilaiden tapaaminen koululla! Oli tosi kiva tavata kaikki vaihtarit, he olivat kaikki toosi mukavia :). Meitä on 7 (tytöt: japani,kiina,hollanti,saksa ja minä, pojat: tanska ja norja) ja ollaan kaikki junioreja. Kierrettiin koulu sellasen älyttömän kivan nuoren naisopen kanssa, joka kerää meiät vaihtarit viikottain koolle puhumaan sen kanssa ja kaikkee kivaa se aiko meille esitellä yms:). Illalla fiilis oli parantunu huimasti aamuisesta. Ainiin saatiin myös lokerot ja se lukkosysteemi on vaikee avata, onneks mulla on koko kouluvuosi aikaa opetella ;).

Torstaina menin aamulla kylään japanilaistytön ja tanskalaispojanperheeseen, koska Ben on niitten farmilla töissä ja ne asuu tässä suht. lähellä. Ei me mitää kummia tehty, katottiin täydelliset naiset telkkarista ja pelattiin korttia ja sitte päästiin leikkaamaan viinirypälepensaita, ne viinirypäleet oli tosi hyviä! Sitten otin kuvia meidän talosta ja ulkoa farmilta. Joskus puol 4 aikaan piti lähtee koululle, koska meillä oli eka peli! Me vaihtarit ei saatu viel pelata, koska aloitettiin just, joten istuttiin vaan peliasut päällä pelaajien vieressä. Niillä on joku systeemi, että sillä aikaa kun toiset joukkueet( B ja edustus) pelaa niin meiän pitää istua nätisti pukeutuneina siellä katsomossa( ei siis saa laittaa farkkuja, laitoin siis sen sinisen mekon). Ja meiän joukkueella on myös joku "secret sisters" -juttu eli aina ennen peliä pitää piilottaa karkkia tai muu pieni lahja oman salaisen siskon lokeroon..mä en tienny mikä lokero kuuluu mun siskolle,joten kirjotin vaan nimen päälle ja jätin penkille..:D Sain mun salaiselta siskolta ihanan vaaleenpunaisen victoria's secret pussin ja siellä oli silkkipaperissa...twix-patukka,jihuuu!;D Ennen edustuksen peliä, piti nousta ylös ja tuijottaa Amerikan lippua seinällä, koko katsomo hiljeni ja taustalla soi Amerikan kansallislaulu. Ja edustuksessa pelaa siis mun ikäsiä tai vuotta nuorempia. Pelit loppu vihdoin puol 10 aikaa illalla ja olin niin iloinen, koska olin nälkäinen ja väsynyt ja siel salissa oli kylmä ja olin ollu koululla jo 6 tuntia,pääosin vaan istumassa. Mun eka peli on tiistaina, jännittää et mokaan koko pelin ku oon paljo huonompi ku muut joukkueessa..koulu alkaa myös tiistaina, sitä ootan innolla koska sitte pääsee tutustumaan vähän omaikäisiinki ja alkaa arkirutiinit ja ikäväkin toivottavasti hellittää sitä kautta  :).
                                          Tein kortti/kuvakollaasin seinälle :)

                                          Mun huonetta
                                          ja mun huonetta :)
                                          tällänen piano!
                                         olohuone
                                          keittiö
                                               kylppäri
                                           Lisan salonki, saan käyttää hiustuotteita millon vaan ja jos tartten   parturointia niin tuonne vaan!
                                          takapihaa
                                         pihalta
                                           talo!
                                          pihalta
                                              en ajanu! mut istuin vaa :D
                                          minä, host-veli Ben ja osa lehmistä
                                            maissit on tosi korkeita!
                                           vadelmapensaskin löytyy ;)
                                          Jasper-koirallekin kelpaa maissi

Tänään lähen Lisan kanssa hänen siskonsa luo mökille 4h pohjoiseen ja Ben ja Mike tulee sinne huomenna. Ollaan koko viikonloppu, vasta maanantaina takasi! Niin ja täällä on ollu aika hellettä pari päivää, eilen oli 92 F eli 33,3 celsiusta. Terkkuja kaikille lukijoille;)

4 kommenttia:

  1. MOI Annu:) sul on varmaa tosi kivaa....osku tuli meil hoitoo tänää:) aika hieno koti sul ja hienot näkymät ja ihana koira:)) TERKUT: Mandi,anja,janne,matias ja osku

    VastaaPoista
  2. Moikka! Täällä Jarin vanha opiskelijakaveri Losista! Tervetuloa Ameriikkaan, kivoja kuvia blogissa. Käy kattomassa meidän perhettä tosta linkistä. Meillä on pikkasen viileämpää kuin siellä, 29 astetta celsiusta, mutta viime viikolla lomalla Vegasissa oli pahimmillaan 44, joten tämä tuntuu jo aika lempeältä. Tsemppiä ja tervetuloa jo toistamiseen!

    t. Pete, Karo, Miro (5v), Tea (2,5v) ja Dora-sheltti

    VastaaPoista
  3. ooooooi hiukan toi teijan pihaymparisto on ihana! jutskaillaan facebookissa tai jotaan, ois kiva vaihtaa kuulumisia:) tsemia, have fun!!

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia annu!!!
    ikava sua! <3
    sun huone nayttaa ihanalta, ja toi piha! just tommonen unelma maalaistalo!

    VastaaPoista