maanantai 29. elokuuta 2011

Paljon tapahtumia!

Mooi! Muutamana viime päivänä on ollu hirveesti tekemistä, ei oo siis tylsää hetkeä päässy tulemaan. Perjantaina tapasin siis reksin, joka oli hirmu mukava ja lentopallovastaavan, joka oli kans mukava! Kierrettiin koulua, mikä ei oo iso, eli en voi mitenkään mennä hukkaan siellä :D. Tehtiin mulle lukkari, joka on siis koko syyslukukauden sama ja samallaine joka päivä. 1) consert choir/ fitness ( sain nuo molemmat, ne vuorottelee jokatoinen päivä mutta saan valita vaan toisenkin jos haluan, joten voi olla että liikka jää pois. Saan valita myös bändin kuoron tilalle, pitää kattoo millasii ne on). 2) Chemistry 3) Stdy Hall ( en ihan ymmärtäny, mut vissii sellane läksyjentekotunti) 4) Economics 5) Algebra ( tää on 9-luokkalaisten kaa, ku ne ei tiiä viel mun matikantasoa, mut siirryn "ylemmäs" jos liian helppo) ja iskä, otin kun otinkin matikkaa, vaikka reksi sano ettei sitä tarvi ottaa ollenkaa, proud of me? :) 6) English 7) US History. Oon juniori koulussa, koska oon vaihtari, mutta muut mun ikäset täällä, kuten mun veli Ben, ovat senioreja. Meiän kouluun on tulossa 7 tai 8 vaihtaria! En ookkaa ainut :D. Jepjep, ostin perjantaina myös amerikan kännykän ja vähäse vaatteita. Ja käytiin taas syömässä ja söin caesar-salaatin, jee ei tää ookkaa niin vaikeeta välttää jenkkiruokaa. Illalla istuttiin nuotiolla, tossa takapihalla Benin kaverien kanssa. En ymmärtäny hirveesti,mitä ne puhu mut kuuntelin vaa vieressä ja yritin ymmärtää. :)
Lauantaina piti herätä jo 06.15, koska lähdettiin ennen puolta kaheksaa ajamaan Renessanssifestivaaleille! Ne oli aika jännät. Siis siel oli hirveesti ihmisiä, joista osa oli pukeutunu tosi hienosti renessanssityyliin. Siel oli kaikenlaisia kojuja ja komediaesityksiä ja vaikka mitä! Kaikil oli hauskaa, ja mäki nauroin ain mukana vaik en ymmärtänykkää puoliakaa niist esityksistä :D. Onneks mua ei otettu lavalle, niinku joitaki yleisöstä. Henkilökunta oli kaikki renessanssityylisiä ja ne saatto vaa yhtäkkiä tulla heittämää jonku vitsin! Ja quess what, silitin kolmee eri KÄÄRMETTÄ siis elävää. Joop, mutta niitten jälkeen lähettiin ajamaan sukulaispojan 7-vuotis synttäreille. Siellä oli paljon mukavia sukulaisia, ja tapasin muutamia serkkuja myös. Illalla niitten jälkeen, ajettiin host-äitin ja Rayn kanssa Lisan siskon luo Woodburyyn yöksi.
 Renessanssifestareilta
 Koskin totaki!
 Kilpikonna joutunu töihin
 Tää oli joku juttu ja tohon sai mennä istumaan
 Silitin lehmää
 HUOM. chihuahua ilmassa!! Koirashow Minnesota State Fair- karnevaaleilta
 Saatiin tollaset vapaaehtoiskyltit
 Bongattiin tämä Suomi-kyltti eräästä penkistä Minnesota State Faireilta !
 Minnesota State Fair ihmispaljoutta, ja tää oli vasta päivällä, porukka lisäänty illalla
 Tuolla näkyy ilmassa tollaset kopit, niin semmosessa mentiin!
Sunnuntaina herättiin taas melko aikasin, koska ajettiin twincities alueelle( eli Minneapolis/St Paul), siellä oli tosi iso tapahtuma Minnesota State Fair! Alue oli valtava ja siel oli huvipuisto, erilaisia messuhalleja, missä oli kaikkea mainosjuttuja ja eläimiä! Siel oli myös joku konserttilava ja mielettömästi ruokakojuja( pelkkää roskaruokaa):D hostit oliki huolissaan, löydänkö mä mitään syötävää ittelleni, koska ne tietää et haluun syödä terveellisesti. No, enhän mä löytäny joten pizzaslice tarttu käteen ja illalla Corn Dog, eli hot dog jossa on myös maissia! hmm, ihan hyvää:) Aamupäivä ja iltapäivä saatiin kierrellä alueella ja käydä halleissa yms. paikoissa. Siellä oli St. Clairista porukkaa ja kaikilla oli joko punainen St.Clair t-paita tai lippis! Mulle siunautui lippis :D. Tutustuin 3 YFU-vaihtariin, jotka tulee samaan kouluun. Tytöt oli Kiinasta ja Japanista ja poika Tanskasta. Lisäksi yhteen amerikkalaistyttöön. Klo 4 pm kaikki St. Clairilaiset alkoivatkin sitten tekemään vapaaehtoistyötä ja mun ryhmä( minä, host-vanhemmat ja japanilaistyttö) alettiin tyhjentämään roskiksia!!! Meil oli semmonen yks iso kärry, mihin heitettiin aina täydet roskapussit ja laitettiin uudet tilalle pönttöihin. Kierrettiin sellasta about 300m x 300m aluetta ain uudellee ja uudellee ja tarkistettiin jokaikinen roskis. Hyyi,oli aika likasta puuhaa välillä. Mut ei se ollu loppujen lopuksi niin paha homma ollenkaan. Paitsi että tehtiin sitä melkein 5 tuntia......voitteko uskoa, että mun jalat oli kuolemanväsyneet illalla. Hyvä puoli oli, että tutustuin niihin vaihtareihin ja siihen amerikkalaiseen. :) Siivouksen jälkeen, päästiin Sky Ride- ajelulle, eli semmosessa kopissa mentiin yläilmoissa sen alueen läpi!
Tänään heräsin kymmenen aikaan ja söin omatoimisesti aamupalan, ku en havainnu ketään missään, paitsi Rayn, joka nukkui sohvalla. Näillä on RASVATONTA maitoa!!!!! <3 joo eli oon nyt parina aamuna syöny sellasia terveellisiä muroja, banaania ja teetä ( nää ottaa vaan hanasta vettä ja lämmittää sen mikrossa :o ) Lisa sanoi, että mun kannattaa syödä aamupala kotona, koska koulussa on epäterveellistä, hyvä juttu! Reksi sanoi myös, että koulussa on kaks linjastoo, lämmin ruoka ja snack-linjasto, mistä saa vissiin myös salaattia!!
Tänään parin tunnin päästä mulla on ekat lentopalloharjoitukset, wish me luck!
Tulipas pitkä teksti, mutta oli paljo asiaa, moikkamoi! ;)

3 kommenttia:

  1. Oijoi kuulostaa kivalta! Varsinki toi minnesota state fair ku meki ollaa menossa sinne ;)

    VastaaPoista
  2. Joo hih,pidä kivaa siellä!:p siel on vaikka mitä!

    VastaaPoista
  3. Ooi anniina just hienon kuulosta ku oot kirjotellu!:) Tuli kauheet flashbackit tosta roskiste tyhjentämisest, ihan ku kesäkuus ku "päästii" heltees vähä keräilee roskii...:D

    VastaaPoista