tiistai 29. toukokuuta 2012

SUMMER!

 Terveppaterve ja hyvaa kesaa! Huomenna viimenen paiva koulussa... ja  loppuviikko taynna suunnitelmia.

Pari viikkoa sitten torstai-iltana olit trackmeet, ja ku  sielta palasin kotiin illalla, niin Heidi se siella odotteli meilla kotona :). Juttua riitti yomyohaan, ja seuraavana paivana me kaksi suomalaista valloitimme yhdessa St. Clairin koulun. Oli kiva koulupaiva, Heidin kulkiessa mukana :). Koulusta suoraan Trackmeettiin ja kylla muuten auttoi, kun Heidi siella kannusti mua suomeksi! :) Mun 4x800m viestissa ja 4x400m viestissa, kuulin kun Heidi siella karjuu suomeksi ' nyt Annu painat taysilla viimeset sata metria!! ' haha ja kylla antoi lisapoweria ;) Perjantai iltana vaan sitte rentouduttiin kotona, kun meni aika myohaan siella meetissa. Nukutiin ulkona asuntoautossa 2 seuraavaa yota :).

Lauantaina herattiin ajoissa ja esiteltiin Heidille farmia. Paastiin olemaan mm. lehmavartijoita, kun niita siirrettiin pellolta pellolle :). Iltapaivalla tehtiin Heidin ja Lisan kanssa 12 mailin pyoralenkki Mankatossa. Pyoraily on kylla niin ihanaa, kun sita ei oo tehny pitkaan aikaan! Mut mulle ostettiin edullinen pyora jostain varastomyynnista, niin aion alkaa pyorailemaan taalla lahimaastoissa, kun kesa tulee :) Illalla mentiin shoppailemaan Mankatoon, ja sielta syomaan perheen kanssa.

Sunnuntai aamuna ajettiin Minneapolikseen ja jatettiin Heidi kyydista. Kiiitos Heidi viikonlopusta ja visiitista! Jatkettiin siita Twins- baseball- peliin, ja oli kylla kokemisen arvoinen. Stadium oli mun mielesta iha mielettoman hieno! Voitettiinki viela se peli, Kanadan Torontolaisia vastaan  :) Olihan se aitienpaivakin, niin pelin katkoilla oli extraohjelmaa sen vuoksi. Sunnuntai iltana tyoskenneltiin viela nelisen tuntia mun 'bookclub' ryhman kanssa, koska meidan piti teha enkun tunnille book trailer kirjasta, jonka luimme. Mut se oli aika hauskaa, nii ei ollu paha :).

Track on nyt virallisesti ohi. Jerseys palautettu ja yksi haikeus lisaa. Opin niin tykkaamaan harkoista, ihmisista, track suppereista, ja aivan kaikesta. Viime viikolla oli viimenen meetti mulle eli sub-sectionit, ja en paassy pidemmalle. Tyttojen 4x800m viestissa tultiin 3. ja meian olis pitany ottaa 2. niin oltais menty jatkoon. Lahelta piti, mutta ei voi mitaan. Juoksin myos yksiloitten 800m, mutta en kylla tosiaan siinakaan mihinkaan jatkoon mennyt...haha. Taalla mennaan kovaa.

Viime lauantaina oli Benin party ja oli oikein onnistunut! Ihmisia ja ruokaa oli paljon, ja kaikilla riitti kivaa toivottavasti. Myohemmin saman iltana mun kaverit yllatti mut yllatyssynttareilla pihavajassa. Oli oikein mukava ilta ja kiva synttaripaiva! :)

Tama viikonloppu vietettiin mokilla. Aurinkoa, relaamista, nukkumista.

Koitan viela sita kuvapostausta tehda tassa kesan aikana..:)

4 viikon paasta olen lentokentalla, ja jatan Minnesotan taakseni.

Terkkuja Suomeen, kohta nahdaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti