sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Hey everyone!

                                                  Coronation( kuninkaan ja kuningattaren kruunajaiset homecoming-viikolla)
                                               Bonfire-ilta

                                        Pyjama-päivä ja Hanna
                                                   Pyjama-päivä otettiin kirjaimellisesti ja porukka toi vilttejä
                                Kaikki sai tommosen kyltin kaapin oveen

                     Juniorien ja Seniorien kaappikäytävä oli Halloween-teeman mukaisesti koristeltu


                                         Black Out/ Ninja päivä ja Kasey
                                 Koulun ruokalaa ja lähes kaikki pukeutui tosiaan mustaan

                                   Liikkasali ennen pepfestiä
                                                Fake an Injury Day, piti tekasta ittelle vamma
                                
                                             Superhero-päivä ja oma tekemät t-paidat

                                                             Spirit Day, eli koulun väreihin pukeutumispäivä

                   Beef Cake- volleyball eli poikien lentopallomatsi
              Powder Puff- football eli tyttöjen amerikkalainenjalkapallomatsi ( voitettiin seniorit!)
                         

                                     Meiän junioriluokan paraatiauto
                                                                NiShuan

                                       Paraati ja lava-autoletka kohti St. Clairin huiman suurta keskustaa
                               Homecoming-dance/disco! Pukeutuminen oli todella rentoa
                                         Homecoming-footballgame!
                                                    Hanna ja Lenny!

                                         Joku kaunis luonnonpuitso, jossa pidettiin taukoa pyöräilytapahtumassa
                                  (Kypärät oli ehto osallistumiselle) minä ja vanhempi veli Ray
                                             Tuli mieleen laama-agility-mainos
                                                       Halloween-koristelua etuovella

                        Tein ite karamelliomenoita!

                                       Hostveljien serkun lapsi Holly
                                         Pumpkins carving!


I'm still alive :). Eihän se mun lupaus useammista blogikirjotuksista näköjään paikkaansa pitänyt, koska taas hurahti 3 viikkoa,oon pahoillani. Mutta nyt mulla alkaa n. 4 vko.n sporttitauko, koska lentis loppui (maanantaina oli viimeinen peli). Huom,toi sunnuntain päivämäärä ei pidä enää paikkaansa, koska oon lisäilly teksitä pitkin viikkoa, nyt on siis tiistai kun kirjotan tätä lopputekstiä :D ) Ootan oikeesti innolla sitä, että mun illat ei tuu kulumaan pelkästään läksyissä harkkojen jälkeen, vaan mulla luultavasti on aikaa jopa soitella pianoo tai katella TV.tä , mikä on uutta mulle täällä:). En valitettavasti voi millään muistaa kaikkea kolmessa viikossa tapahtunutta, mutta yritän parhaani vaikka saattaa aika random-asioitaki tulla.

Kolme viikkoa sitte lauantaina mulla oli eka ja ainoa lentopalloturnaus. En kyllä saanu pelata paljoa, joten se siitä. Mutta oltiin vissii kolmansia? Sunnuntai-iltana oli koululla homecoming-viikkoa edeltävä Coronation, eli kuninkaan ja kuningattaren kruunajaistilaisuus. Esiinnyttiin siellä myös kuoron ja bändin kanssa. Mun veli oli yks viidestä kunkkuehdokkaasta ja saman viikon maanantaina siihen liittyen kolme oppilasta mun junioriluokalta marssi meiän taloon herättämään Benin videokameran kanssa klo 5.15 aamulla. Pikkulinnut oli laulanu mulle etukäteen, että Ben on ehdokkaana eli tiesin herätä seuraamaa tätä tapahtumaa. Sunnuntaina kaikkien videot sitten näytettiin yleisölle ja olihan ne aika hauskoja, koska vastaheränneet pöllämystyneet ihmiset oli ihan pihalla. Munki vaaleenpunaset yöhousut vilahti Benin videossa, mutta luojankiitos olin tajunnu hypätä vessan puolelle,ettei munki uninen pärstä näkyny koko yleisölle.

Homecoming-viikko oli tosi kiva! Joka päivälle oli eri pukeutumisteema ja löysin kuin löysinkin joka päivälle sopivan asun mun suhteellisen vähästä vaatemäärästä täällä.
Monday- Pajamaday ( pyjamissa pompittiin koko päivä)
Tuesday- Black Out / Ninja Day ( kaikki oppilaat ja opettajat oli ihan mustia)
Wednesday- Fake an Injury Day ( feikkasin itelleni jalkavamman)
Thursday - Superhero Day - ( tehtiin parin tytön kanssa tätä päivää varten itte omat ryhmä t-paidat!
                                                Olin Hero from Finland)
Friday - Spirit Day ( pukeuduttiin koulun väreihin, jotka ovat punainen, musta, valkoinen ja harmaa
                                 tai St. Clair Cyclones- koulun teemavaatteisiin)

Joka päivä oli koulupäivien sisällä jotain kivaa ohjelmaa. Maanantaina koristeltiin meiän luokan lava-auto perjantain paraatia varten. Tiistaina oli Pep Fest, eli hauskaa ohjelmaa koko koululle liikkasalissa. Keskiviikkona oli Dodge Ball- luokka olympialaiset. Torstaina luokkaolympialaiset jatkui erilaisten pelien merkeissä. Ja enköhän minäki päässy edustamaan meiän luokkaa yhteen peliin. Kun mun nimi nostettiin sieltä arvontakiposta ja kuulutettiin, niin olin että eheei emmä halua mennä koko koulun eteen mokailemaan. Mutta se oliki tosi hauskaa! Joka luokalta arvottiin siis yks oppilas ja oli oikeesti iha mahtava fiilis ku koko meiän 54 oppilaan junioriluokka kannusti siellä yleisössä. Meiän tehtävänä oli juosta etsimään yleisöstä tavaroita ja juosta mahollisimman nopeesti takasi tuoleille, koska viimenen aina tippu pois. Juoksin siellä sitte iha hulluna keräämässä ihmisiltä erilaisia pikkuesineitä, kuten huulipuna, valkonen sukka, ajokortti yms. :D. Tultiin kolmansiksi! Perjantaina oli junioripojat vs. senioripojat Beefcake Volleyball- matsi ja junioritytöt vs. senioritytöt Powderpuff Football- matsi. Minäki olin pelaamassa sitä jalista ja se on oikeesti ihan hullua. Mulla ei ollu todellakaan mitään hajua säännöistä ja juoksentelin vaan edestakasi muitten perässä siellä kentällä, no voitettiin seniorit ja oli aika hauska kokemus :D.

Perjantaina viiden aikaan oli paraati ja luokkien välinen lava-auto-kilpailu. Oltiin kolmansia :D. Illalla oltiin eka yhen kaverin luona ja siirryttiin siitä koululle Homecomingtanssi-discoon! Siellä oli iha tosi hauskaa, tanssittiin vaa iha hulluina koko 3 tuntia, minkä se kesti !

Lauantaina pääsin kokeilemaan Combinella ajoa! Ajoin hostdadin isän kanssa soijapapupellossa, oli aikast jännnää :). Alan tykätä tästä maalaiselämästä, koska se on niin erilaista! Illalla oli Homecoming football-game. St. Clair voitti! Soitin siellä Pep Bandissa rumpua ja katottiin peliä, oli oikeen hyvä tunnelma, yleensä ei kuulemma oo, koska tää koulu on niin pieni, eikä meillä oo tänä vuonna senioripoikien varsity-joukkuetta. Ainoa jalisjoukkue koostuu siis 9-12 luokkalaisista. Pelin jälkeen lähes kaikki junoirit suunnisti yhen luokkalaisen talolle Bonfire-iltaan. Tosin ei meillä nuotiota ollut, koska se on vissiin laitonta tällä hetkellä kuivuuden takia? Mutta istuttiin ja hengattiin muuten vaan pihalla.:)

Sunnuntai oli varmaan kiireisin sunnuntai täällä tähän asti. Aamulla herättiin ajoissa ja lähettiin Lisan ja Rayn kanssa Mankatoon pyöräilytapahtumaan. Sää oli aivan mahtava ja pyöräily oli ihanaa koska oon niin kaivannu sitä! Poljettiin lyhyempi reitti, joka oli 12 mailia ja kiersi Mankatoa. Pitempi olis ollu 40 mailia jos nyt oikein muistan, eli olin ihan tyytyväinen tohon lyhyempään :D. Sen jälkeen mentiin syömään italialaiseen Olive Gardeniin, jossa oli ihanaa pastaa<3 kaiken huippu oli se, että Benillä oli kainalosauvat, koska sen nilkka nyrjähti aiemmin viikolla ja ravintolan sisääntulolattia oli märkä. No..voitte arvata ettei siinä hyvin käynyt, vaan Ben liukastui ja kaatui sauvoineen päivineen, ja selvisi onneksi kivuitta, mutta hekilökunta oli niin pahoillaan tapahtuneesta, että saatiin koko 4 ihmisen ja 40 dollarin ateria ilmaiseksi! :D Iltapäivällä menin Benin kanssa katsomaan Mankaton yliopiston esittämää Rent- musikaalia. Se oli tosi hyvä ja loppukohtaus oli tosi hieno, koska kaikki näyttelijät onnistui itkemään! Sit kävästiin matkalla kotiin jätskillä maailman parhaassa jätskibaarissa, jonka nimeä en just nyt muista. Illalla olin vielä joogassa. Tekemistä siis riitti:).

Viime viikko meni normaalisti koulua käydessä ja 3 lentopallopelissä. Arki tuntuu todellakin jo tasaiselta ja normaalilta täällä. Väsyttää ja aamusin ei millään jaksais herätä kouluun. Läksytki alkaa tulemaan korvista ulos ja samoin testit, joita on joka viikko ainakin yhdestä, ellei useammasta aineesta.

Lauantaina meille tuli lounaalle sukulaisia ja iltapäivällä mulle tuli kylään pari kaveria( Hanna ja Chelsea), jotka jäi yöksi. Kaiverrettiin kurpitsat ja katottiin leffoja ja juteltiin pitkälle aamuyöhön :D.

Sunnuntaina Mike vei meiät kaikki kolme ajamaan combinella, tällä kertaa maissipeltoon. Saatiin myös sen jälkeen mennä sinne maissikärryyn, mikä oli täynnä kerättyjä maissinjyviä. Se tuntu niin kivalta makoilla viileessä maissinjyväkasassa<3 olisin voinu nukahtaa. Loppusunnuntai kuluikin sitte läksyissä ja joogassa.

Eilen oli tosiaan viimenen lentopallopeli ja arvatkaa miten iloinen oon siitä! Tänään oli eka iltapäivä täällä, kun tulin kotiin suoraan koulusta Benin kanssa ja otin vaan rennosti, koska mulla ei kerranki ollu läksyjä. No mä kyllä vaan datailin koko iltapäivän, mut silti :D olin äsken kattomassa tän kauden viimestä jalkapallopeliä koululla ja soitin pep bandin kanssa. Pep Band on siis bandi, joka soittaa koulun tapahtumissa ja urheilupeleissä. Soitan siellä bassorumpua parin muun oppilaan kanssa, mikä on ihan hauskaa. Oon osallistunu kaikkiin esiintymisiin, koska siitä saa lisäpisteitä eikä tarvi maksaa lippua, jos on menossa kattomaan peliä. Normaalissa bändissä soitan kellopeliä, bassorumpua ja parissa kappaleessa pianoa.

Huomenna keskiviikkona on tän kouluviikon viimenen päivä! Meillä on nääs to-pe vapaata koulusta opettajien koulutuksen takia ja se koskee koko Minnesotaa. Oon tosi iloinen tästä pienestä lomasta, koska oon niin väsyny koulunkäyntiin tällä hetkellä :D. Ja suunnitelmiakin piisaa. Huomenna lähdetään suoraan koulusta ajamaan vuokramökille kaakkoon lähelle Iowan rajaa koko perhe ( paitsi Ray) ja lisäksi mun kolme kaveria ( Hanna, Kana ja Kasper) tulee mukaan. Perjantaiksi ja lauantaiksi on suunnitelmia kavereitten kanssa ja sunnuntaina on toinen YFU-tapaaminen, tällä kertaa onneksi Mankatossa niin ei tarvitse ajaa pääkaupunkiseudulle. Kuvia lisään myöhemmin, luultavasti parin päivän päästä, kun palaillaan mökiltä, koska taas näyttää olevan nukkumaanmenoaika.  Mutta siis hyvää tänne edelleen kuuluu! :) toivottavasti teillekkin sinne Suomeen! <3
- amerikkalaistunut annu